Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szempilla krém-balzsam peptidekkel

4.695 Ft
4.226 Ft
10%
Az akció időtartama: 2023. 12. 06. - 2023. 12. 09.
Menny.:db

Szempilla krém-balzsam peptidekkel

Hatásai:

  • elősegítheti a szempillák megerősítését
  • védhet a környezeti hatásoktól
  • serkentheti a szempillák növését

Kiszerelés: 7 ml

Gyártó cikkszám: 7050030
Szállítási díj: 1.621 Ft

Leírás

A szempilla krém-balzsam tápláló és erősítő hatással lehet a szempillák gyökereire, helyreállíthatja azok szerkezetét és színét, serkentheti növekedésüket és javíthatja megjelenésüket. A szempilla krém-balzsam tökéletes a legyengült szempillák ápolására, visszaadhatja vastagságukat és dússágukat, valamint egészséges fényt is adhat. A szempilla krém-balzsam védő hatású, formát adhat a szempilláknak, ami fényesebbé és kifejezőbbé teheti a megjelenésüket.

Porc- és csecsemőmirigy peptideket tartalmaz.

Összetevők: Tisztított víz, farkasfogkivonat, ricinusolaj, ciklopentasziloxán és polipropil-szilszeszkvioxán, kandelilla viasz, polivinil-pirrolidon és vinil-acetát kopolimerje, propilénglikol, bioantioxidáns komplex "Neovitin" ®, szorbitán-izosztearát, hidrogénezett ricinusolaj, cerezin, méhviasz, cetil-alkohol, magnézium-alumínium-szilikát, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, karnaubaviasz, sztearin, polidon, hidrolizált csillagfürt fehérje, természetes búzafehérje kivonat, gliadin, trietanol-amin, fenoxi-etanol etil-hexil-glicerinnel, hidroxi-etil-cellulóz, citromsav, A-4 és A-6 peptid komplexek.

Alkalmazása: Egyenletesen vigye fel a szempillák teljes hosszára, a tövétől a szempillák végéig, könnyű göndörítő mozdulatokkal. Szembe kerülés esetén öblítse ki vízzel.

Tárolás: száraz helyen, napfénytől védett helyen, +2 és + 25 °C között tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó.