Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekete szempillaspirál peptidekkel

4.484 Ft
Menny.:db

Peptide Lashes® szempillaspirál - Fekete

Hatásai:

  • elősegítheti a szempillák megerősödését és növését
  • egyenletes festést biztosíthat
  • gazdag fekete színt kölcsönöz

Kiszerelés: 7 ml

Gyártó cikkszám: 7340073
Szállítási díj: 1.980 Ft

Leírás

A Peptide Lashes® szempillaspirál egyenletes, alapos fedést biztosíthat a szempilláknak és kiváló színhatást fejt ki a szempillákra, minden pillát kifest, egész nap kitart, nem kenődik el, nem folyik. A szempillaspirál középpontjában egy új, innovatív formula áll, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Kifejező megjelenést, valamint a szempillák lenyűgöző formáját eredményezheti. A szempillaspirál tökéletesen tapad a szempillákhoz. Divatos, látványos sminket varázsol.

Porc peptideket tartalmaz.

Összetevők: Tisztított víz, A-4 peptid komplex, farkasfogkivonat, talkum, ciklopentasziloxán, polipropil-szilszeszkvi-oxán, CI 77499, kandelilla viasz, polivinil-pirrolidon és vinil-acetát kopolimerje, szorbitán-izosztearát, hidrogénezett ricinusolaj, cerezin, méhviasz, cetil-alkohol, karnaubaviasz, kaolin, polivinil-pirrolidon, sztearin, ciklometikon, bioantioxidáns komplex "Neovitin" ®, fenoxietanol etil-hexilglicerinnel, cellulóz, hidroxietilcellulóz, parfüm összetétel, trietanol-amin, citromsav.

Alkalmazása: Egyenletesen vigye fel a szempillák teljes hosszára, a tövétől a szempillák végéig, könnyű göndörítő mozdulatokkal. Szembe kerülés esetén öblítse ki vízzel.

A szempillaspirál felvitele egyszerű, és ezek a tippek segítenek a letisztult, kifinomult megjelenés kialakításában:

A volumen növelése érdekében vigye fel a szempillaspirált könnyű cikk-cakkos mozdulatokkal a szempillák tövétől a hajvégekig.

A szempillák meghosszabbításához színezze be a pillákat a közepétől a csúcsokig, lassan, folyamatos mozdulatokkal, vízszintesen.

A göndörítéshez rögzítse a kefét a szempillák hegyéhez, és enyhén nyomja le, miközben göndöríti őket. Miután 10-15 másodpercig ebben a helyzetben tartotta a kefét, távolítsa el felfelé - ez rögzíti a szempillák formáját.

Ha az ecset többszöri használat után vaskosnak tűnik, egyszerűen dörzsölje a hegyét egy törülközőbe vagy ruhadarabba.

Mindig vigyen fel szempillaspirált a felső szempillák alsó oldalára, különben a szempillái elnehezültnek tűnnek.

Fontos, hogy az ecsetet tisztán tartsa, ezért hetente egyszer mossa le szappannal és vízzel.

Kerülje a szempillaspirál túl gyakori használatát, hogy elkerülje a szempillák elnehezülését. Sok esetben elegendő egy réteg szempillaspirál. Azonnal hagyja abba, ha csomókat lát. Ha két réteget szeretne felvinni a drámaibb megjelenés érdekében, hagyja megszáradni a szempillaspirált, mielőtt hozzáadna egy második réteget. A szempillaspirál ismételt felvitele ugyanazon a napon a reggeli réteg tetejére szintén csomók kialakulásához vezethet. Tehát, ha szeretné megújítani a sminkjét estére, távolítsa el a régi szempillaspirál réteget, mielőtt újra felvinné.

Tárolás: száraz helyen, napfénytől védett helyen, +2 és + 25 °C között tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó.